Chris Holsten
photo:
Robin Bøe
Dette er et arkivert arrangement fra følgende festivalutgave:
Utsolgt
26. november 22:00 - 23:30

Chris Holsten

Norges nye superstemme

Året 2020 har gitt mange oppturer for Chris Holsten fra Lillestrøm. Vinteren 2020 var han en av syv solide artister som var med i TV2s suksessprogram  «Hver gang vi møtes», der publikum ble vitne til sterke musikalske øyeblikk, åtte lørdager på rad.
Kort tid etter fulgte det en rekke utgivelser fra artisten, ledet an med hitlåten ‘Wish I Never Met You’ som herjet på radiolistene, før den etterlengtede EP-debuten ‘Cold Hearts’ kom i april. Med EP-slipp i ryggen og suksess fra «Hver gang vi møtes» tok Chris det musikalsk videre i duett med Frida Ånnevik med den norske tolkningen av «If The World Was Ending» (JP Saxe & Julia Michaels). «Hvis verden» fikk umiddelbart enorm respons fra publikum og strømmet til platinum knappe fire måneder etter slipp. 

Det er på scenen multitalentet trives aller best og gjennom året har Chris Holsten virkelig fått vist det norske folk hvilken fenomenal liveartist han er. Klubbturnè og en rekke festivaler stod på trappene for artisten da Covid-19 brøt ut og satt en stopper for de fleste kulturarrangementer i Norge. Tiden siden mars har den unge artisten brukt godt og to nye låter er klare for utgivelse i høst parallelt med jubileumssesong på «Hver gang vi møtes». 


Chris Holsten - vokal
Henrik Langerød - trommer
Stefan Gracia Slaaen - gitar/keys
Eirik Jonassen Fjelde - keys
Thomas Bråten Busch - trompet
Runar Fiksdal - trombone