Verdensstjernen Louis Cole kommer til Samfundet 12. mai!

Jazzfest på Samfundet: Louis Cole, Y-Otis, Juicy og Little North med mer!

BILLETTSALGET STARTER FREDAG 27. JANUAR KL. 10:00

Gjør deg klar for en skikkelig festkveld på Samfundet! Fredag 12. mai inntar Jazzfest det runde huset igjen - og fyller det med musikk i verdensklasse og ekte festivalstemning.

Gled dere til den enestående multiinstrumentalisten og YouTube-fenomenet Louis Cole i Storsalen, energisk R&B fra powerduoen Juicy, hypnotiserende klubbjazz fra Berlin-baserte Y-Otis, ungt og nyskapende blikk på pianotrio-formatet med Little North... og mye mer!

Irene Reig Trio på Trykkeriet 13. mai

JUBILEUMSPROGRAMMET TAR FORM!

LES NYHETSBREV UKE 3 HER

HORTA - Elias Akselsen/Stian Carstensen/Ola Kvernberg 
Irene Reig Trio
Louisiana Avenue
Jørn Øien - Cosmopolitan
Trondheim Voices - Bedrock

Dirty Loops - for første gang i Trondheim!

DIRTY LOOPS - FOR FØRSTE GANG I TRONDHEIM!

Les årets første nyhetsbrev.

FIRE NYE ARTISTER KLARE FOR JAZZFEST!

Dirty Loops
Solveig: .. peer aspera ad astra
Marit Sandvik & Nova Onda
Camille Bertault & David Helbock

Årets festival er nr. 35 - bli med på feiringen!

Jazzfest har mottatt Balansemerket!

Riktig godt nyttår til alle våre venner! Vi starter året med en gladnyhet - nemlig at Jazzfest går inn i sitt 35. festivalår som en del av Balansemerket-ordningen, i regi av Balansekunst.

Daglig leder Ernst Wiggo sier følgende:

- Trondheim Jazzfestival er opptatt av likestilling og mangfold. Hele organisasjonen og programmeringa skal gjenspeile bevisstheten rundt dette. Å ta Balansemerket er en fin synliggjøring av at vi tar avstand fra seksuell trakassering, diskriminering og annen uønsket adferd. (...) Festivalen skal jobbe kontinuerlig med holdningsskapende arbeid i alle ledd: frivillighet, samarbeidspartnere, leverandører, artister, stab og styre.

JOYN-IN! Musikalsk familiedag i Olavshallen

TUSEN TAKK!

Over 2000 mennesker dukket opp for å tilbringe søndagen i Olavshallen på vår musikalske familiedag - med konserter, workshops og aktiviteter for store og små!

Vi er i ekstase over suksessen og mer inspirert enn noen gang til å fortsette arbeidet med inkludering gjennom musikk og felles kulturell opplevelsesglede.

Se bilder fra familiedagen her!

Julejazzprogrammet er komplett!

På årets Julejazz presenterer vi: 
Bjørn Alterhaug Trio // Anne-Lise Heide Band // Feetwarmers // Heidi Skjerve //
Nypan Trio // Kibakaya // Steinkopf Duo // Sverre Sæbø Trio // Pangea // Trøndelag Big Band // Hildegunn Øiseth og Frode Fjellheim // Elisabeth Nygaard-Pearson //
ARABA // Mambo Compañeros // Anna Berentina Røe Band // JaZZmaZZørene // Mona Krogstad 6 // Hogne Kleiberg Trio
+ jamsession!

Les hva Adresseavisen skriver om Joyn-In!

Les hva Adresseavisen skriver om prosjekt Joyn-In og Musikalsk familiedag i Olavshallen i dagens avis!
Førstkommende søndag går det hele av stabelen i Olavshallen med en rekke konserter, workshops, disco, filmvisning, tegning, ansiktsmaling og mye mer. Det er ingen nedre eller øvre aldersgrense - alle skal med. Og det beste av alt: Det er GRATIS!

Hjertelig velkommen til årets store musikalske happening for hele familien.

Les mer og se programmet på www.joyn-in.no

RIIS BILGLASS FORLENGER SAMARBEIDET MED JAZZFEST!

Riis Bilglass og Jazzfest har hatt et viktig samarbeid i hele ti år, og vi er glade for at det gode samarbeidet fortsetter.

Spesielt gledelig er det at Frithjof Riis og hans ansatte, her representert ved Cecilie Nygård Lambrechts, ønsker å løfte samarbeidet til å inkludere publikumsutviklingsprosjektet JOYN-IN! 

Vi presenterer prosjekt JOYN-IN

Joyn-In er vår nye satsning på inkludering og mangfold. Prosjektet skal rekruttere nytt publikum og nye utøvere, stimulere unge talenter og forebygge utenforskap gjennom musikk og felles kulturell opplevelsesglede. Jazzfest ønsker å ta et spesielt samfunnsansvar for å opprettholde jazzsjangerens inkluderende natur og unge drivkraft, og vil gi plass til absolutt alle!

Julejazz er tilbake!

Endelig er Julejazz tilbake! Onsdag 28. desember vil Scandic Nidelven igjen fylles til randen med musikk fra øverste hylle servert av byens fremste musikere - og landets fineste publikum: Dere!