Nyhetsbrev 4. september

Kjære jazzvenner!
 

Jazzfest 2020 er utsatt til 26.-29. november og vi jobber kontinuerlig med programmet. I mellomtiden har vi gleden av å annonsere en meget eksklusiv konsert, som allerede har gjort stor suksess i flere norske byer: Breaking Beethoven - med blant andre Trondheims æresborger Arve Tellefsen!

Som mottaker av Jazzfests nyhetsbrev har du mulighet til å kjøpe billetter før alle andre. Trykk på "Kjøp billett" lenger ned for å få tilgang til forhåndssalget. 

Maria Kannegaard Trio

Les om Steinar Raknes og Maria Kannegaard Trio sine konserter

I helgen strømmet Jazzfest live fra Sentralen i Oslo og Dokkhuset i Trondheim. Konsertene med Steinar Raknes Stillhouse og Maria Kannegaard Trio ble kjempesuksesser, og var de første festivalkonsertene med publikum i salen etter den nasjonale korona-nedstengingen. Les våre omtaler av konsertene her.

Maria Kannegaard Trio
Steinar Raknes Stillhouse

 

Velkommen til Trondheim Jazzfestival 2020 - 26.-29. november!

Snart blir det Jazzfest!

Endelig har vi gleden av å invitere vårt fantastiske publikum, samarbeidspartnere og artister til festival. Hold av 26.-29. november 2020; da fyller vi igjen byen med gode konsertopplevelser. Selv om vårens opprinnelige festival ble utsatt, er flere av artistene med oss videre, i tillegg til flere nye, spennende navn. 

Thomas Dybdahl spiller på Byscenen 9. mai 2021

Nyhetsbrev 4. februar 2020

Thomas Dybdahl med superband avslutter festivalhelga!

Thomas Dybdahl er en av våre norske favorittartister som vi lenge har ønsket oss på programmet. Den prisbelønte og folkekjære artisten kan kunsten å sette sammen spennende band som kler hans unike stemme og musikalske landskap. Han avslutter festivalhelga på Byscenen, og her blir det rift om billettene! 
 

Commercial Manager & Cofounder Arnstein Syltern og Jazzfests daglige leder Ernst Wiggo Sandbakk med nysignert kontrakt. Foto: Tore T. Sandbakken / Jazzfest

Ny partner: DIGS!

Jazzfest har med glede sett hvilket fantastisk miljø som har tatt form over Trondheims eldste kirke, Klemenskirka, og er strålende fornøyd med å inngå en avtale med DIGS.

Bjørn Marius og Hans hadde et hyggelig første møte over en kopp kaffe på Scandic Nidelven 13. desember i fjor.

Intervju med Hans Rotmo

Jazzfest har tatt en prat med Hans Rotmo i forbindelse med konserten Bjørn Marius Hegge vs. Hans Rotmo med NTNU Jazzensemble  - les om både Mozart, Sommerkroppen og hans forventninger til konserten på Dokkhuset 5. mai.

 

Har du tall på hvor mange låter du har skrevet?

Nyhetsbrev 14. februar 2020

Det er karneval, det er glede - og alle skal med!

De satte Moldejazz på hodet i 2019. Nå er Sveriges beste liveband klare for Trondheim!

Louisiana Avenue er gledeorkesteret som med sin smittende energi tar deg til Mardi Gras uten å fly en meter. Uansett sted og tid lykkes de å ta sitt publikum med på en musikalsk reise til New Orleans sydende musikkliv, og det er ikke uvanlig at kvelden kulminerer i et enormt karnevalstog!

Jazzfest lanserer nye nettsider!

Vi er uhyre stolte av å kunne presentere vår nye nettsider, laget i samarbeid med Weblance AS og BERRE Kommunikasjonsbyrå. Vi ønsker med dette å kunne tilby et oppdatert design med enda tydeligere informasjon til publikum - bedre tilrettelagt for nettbrett og mobil.

Julejazz-suksessen fortsetter

Nok en Julejazz-maraton er over på Scandic Nidelven Hotel. Et hundretalls musikere og godt over 1000 publikummere sørget for at denne årvisse vennefesten fortsatte med stil.

Jan Garbarek Group feat. Trilok Gurtu åpner jazzfest 2020!

I 2020 er det fem år siden Jan Garbarek fylte Clarion Hotel Brattøra med en magisk konsert. Nå er vår største internasjonale jazzstjerne tilbake i Midt-Norge, hvor har han sine røtter. Velkommen til en åpningsfest av dimensjoner i Olavshallen.