Se Iren Reppen i forestillingen "Terje Nilsen altså" i Olavshallen Lille Sal 18. april.

Vi feirer programslipp med en drøm av en forestilling i Olavshallen 18. april

Billetter

Årets programslippfest vies til en fersk konsertproduksjon som har gjort enorm suksess siden premieren i februar, og som nå går sin seiersgang over hele landet. Terningkastene trillet seksere i full fart og i Yatzy-språket ble det fem likefullt hus og bonus umiddelbart for forestillingen "Terje Nilsen altså"! 

Skuespiller Iren Reppen har vært fast inventar på flere norske teatre i en årrekke og hatt kjempesuksess med mange egne forestillinger opp igjennom.

Nå er hun tilbake med enda en suksess: sammen med gitarist Håvar Langås Bendiksen og keyboardist Johannes Winther Farstad har hun dannet en trio til ære for deres felles store helt: Terje Nilsen. 

Vårt publikum kjenner jazzmusikeren Terje Nilsen veldig godt, da han sto for åpningen av Jazzfest både i 2006 og i 2017, og det ble magiske opplevelser.

Terje var den cooleste av de coole, fordi han levde som han gjorde, sang som han sang, skrev tekster om kjærlighetslengsel, om byen, om naturen, om damer og øl - og ikke minst om seg selv. Briljant gjort, alt sammen.

Med Iren Reppens formidlingsevne og Terje Nilsens låtskatt er utgangspunktet det aller beste for en superfin konsertopplevelse.

Løp og kjøp! Her blir det rift om billettene.