Y-Otis lagde elektrisk stemning på Havet fredag 12 mai. Foto: Thor Egil Leirtrø

Takk for i år!

Da er et eventyr av en jubileumsfestival over.

En rekke strålende konserter, smilende publikum, værgudene på vår side og artister som gir publikum minner for livet er noe av det vi sitter igjen med. Endelig skinte solen over torvet da vi gjennomførte vår fine familiedag Joyn-In lørdag. Summen av det hele gir oss en ren lykkefølelse.

Spesielt moro er det med alle unge, på og utenfor scenen. Birka Folkhögskola fra Østersund tok like godt med seg alle elevene og ønsker å gjøre dette til en årlig planfestet tur. Det er et eksempel til etterfølgelse for tilsvarende skoler i Norge.

Vi hadde et knippe internasjonale gjester fra Østerrike, Ungarn, Tyskland og Wales. De var overstrømmende og ønsker å engasjere flere av de norske artistene.
I år testet vi ut noen nye arenaer, blant dem Teatergata i Trøndelag Teater og Havet Arena. Scenene har stort potensial og på denne måten håper vi å skape nysgjerrighet, øke antall publikum og bringe festivalen videre.

Da gjenstår en stor takk til styre, stab, frivillige, samarbeidspartnere, publikum og alle som bidrar med et klapp på skuldra for jobben som gjøres. Det inspirerer stort.

Ernst Wiggo Sandbakk

Daglig leder