Steinar Raknes Stillhouse - live fra Sentralen

Nyhetsbrev 19. juni 2020

 

Kjære venner og samarbeidspartnere!

Vi har lagt bak oss en vår som ble noe utenom det vanlige. Det har vært en tøff tid for mange, og vi legger ikke skjul på at det var noe demotiverende å innse at den planlagte festivalen i mai måtte utsettes. Ny periode: 26.-29. november.
 
Men det er optimisme og skaperglede som driver oss, og vi er glade for at vi tross alt fikk presentert to konserter med publikum i den opprinnelige festivalperioden: bestillingen med Steinar Raknes (bildet) og Maria Kannegaard Trio. Begge konsertene kan nytes digitalt her:
Steinar Raknes Stillhouse - On The Road
Maria Kannegaard Trio

Vi håper at landet og verden fortsatt friskner til og gleder oss til å se dere i november. Programmet vil inneholde Bjørn Marius Hegge vs Hans Rotmo med NTNU Jazzensemble, premiere på Ola Kvernbergs Steamdome Vol 2, Los Aurora, Synesthetic 4, Starlight Big Band m/ Kathrine Windfeld, Trio de Janeiro, Tineke Postma, Juno, et stort barne- og familieprogram, Louisiana Avenue, Norvoll & Sandvik Duo, Klabbes Bank, Marthe Valle, Steinar Raknes, en runde i den nasjonale konkurransen Jazzintro og noen overraskelser. Følg med på våre nettsider her.
 
Vi har mange gode minner som lar seg gjennomleve i bilder og lyd. Vi innrømmer gjerne at vi blir superstolte når vi blar gjennom årsrapporten for 2019, og nyter herlige videobilder til Emilie Nicolas nydelige «Feel fine».
 
La oss ta med oss «feelgooden» videre, enten vi blir 50, 200, 500 eller flere i konsertsalene. 
 
God musikk er evigvarende, og det er en spesielt god følelse å være først ute med å presentere den, slik vi gjør med en rekke bestillinger og egenproduksjoner!
 
En riktig god sommer til alle sammen.
 
Ernst Wiggo Sandbakk
Daglig leder 
Trondheim Jazzfestival

Les årsrapporten for 2019 her.

Se video med minner fra fjorårets festival her.