Louis Cole
Dette er et arkivert arrangement fra følgende festivalutgave:
12. mai 19:00 - 01:00

Louis Cole, Juicy, Y-Otis, Little North

Fire konserter - én billett!

JAZZFEST INNTAR HAVET ARENA!

Er du klar for en skikkelig festkveld? Fredag 12. mai inntar Jazzfest HAVET Arena - og fyller det med musikk i verdensklasse og ekte festivalstemning!

På programmet:
Louis Cole
Juicy
Y-Otis
Little North
med flere!

LOUIS COLE

LOUIS COLE (US)

Fest setebeltene!

Den Grammy-nominerte multiinstrumentalisten og YouTube-fenomenet Louis Cole kommer for første gang til Trondheim! Cole er en av vår tids mest spektakulære artister, som med sin lekne instrumentbeherskelse og spenstige sjangerblanding har fått en enorm fanskare verden over.

Han er kjent som halvparten av den elektroniske musikkduoen KNOWER, som har fått millioner av views på flere plattformer, og i følge Thundercat er han en av Los Angeles' beste musikere.

Konserten er allerede blitt betegnet som årets booking i byen, så gjør deg klar til å digge og danse - denne opplevelsen vil du ikke gå glipp av!

Louis Cole - vokal, keyboard, trommer
Israel Strom - keyboard
Petter Olofsson - bass
Genevieve Artadi - vokal (gjest)

 

JUICY

JUICY (BE)

Powerduoen Juicy er blant Belgias fremste stjerner i hip-hop- og R&B-verdenen, med sine røffe beats, fengende sceneshow og en god porsjon galskap. Deres futuristiske og levende musikk fyller dansegulv gjennom hele Europa, og nå står Trondheim for tur!

Julie Rens - vokal, synth, elektronikk
Sasha Vovk - vokal, synth, gitar

 

Y-OTIS

Y-OTIS (SE)

Y-Otis er en leken kvartett ledet av den Berlin-baserte svenske saksofonisten Otis Sandsjö, som spiller hypnotiserende klubbjazz med fragmenter av hip-hop og electronica. Med skakke rytmer, svimlende lydkollasjer, Sandsjös melodirike sax-riff, svevende synther og drivende bass skaper de et musikalsk univers som vil få deg til å danse langt ut i de sene nattetimer! 

Otis Sandsjö - sax
Petter Eldh - bass
Elias Stemseder - tangenter
Tilo Weber - trommer

 

LITTLE NORTH

LITTLE NORTH (DK)

Med sin fengslende filmatiske lyd og en varm tilstedeværelse knytter Little North seg til publikum fra første tone. Musikken smelter sammen moderne minimalisme og nordisk jazztradisjon, med en intensitet som trekker linjer til jazzscenen i New York. Fremtiden i skandinavisk jazz har ankommet - dette skal både svinge og groove!

Benjamin Nørholm Jacobsen - piano
Martin Brunbjerg Rasmussen - bass
Lasse Jacobsen - trommer

//

Dørene åpner 19:00