Familiedag på Torvet
photo:
Thor Egil Leirtrø
Dette er et arkivert arrangement fra følgende festivalutgave:
13. mai 12:00 - 16:00

Joyn-In: Familiedag på Torvet

Masse musikk, underholdning og aktiviteter for små og store

Gateparade: The Brazz Brothers med Lade skoles musikkorps og Strindheim skolekorps

Trondheims største gateparade!

På Torvet 13. mai vil The Brazz Brothers samle en ny generasjon jazzmusikere. 100 korpsmusikere i alderen 8 til 18 år fra Lade skoles musikkorps og Strindheim skolekorps vil trøkke til med gateparade og utekonsert i samspill med The Brazz Brothers. Dette blir en herlig fest med gehørspill, galskap og improvisasjon!

 

Trondheim Kulturskoles Funk-Storband

Trondheim Kulturskoles Funk-Storband består av totalt 27 unge musikere i alderen 15 - 19 år. Med bakgrunn fra både Kulturskolen, Lørdagsskolen, musikklinjer og videregående skoler i Trondheimsområdet kommer de sammen i et ungdommelig samspill. Det er mye energi og glede på bandets konserter, med låter som blant annet Staying Alive, Miss Madison og Part-Time Lover.

Jack Enters - dirigent og instruktør

 

Superspreder

Dansbar gledesspreder!

Uhøytidelig, kompromissløst, energisk og full av spilleglede! Superspreder er en uimotståelig og smittsom kraft som får hele kroppen til å røre seg. Musikken er dansbar og groovy med elementer av både jazz og pop. Tekstene er humoristiske og sprø, med et ungdommelig blikk på samfunnet rundt oss.

Når Superspreder starter opp gledesspreder-maskineriet er det umulig å stå i ro!

Miriam Namtero Kibakaya - vokal (NO)
Mona Krogstad - tenorsax (NO)
Guro Kvåle - trombone (NO)
Oliver Skou-Due - keys (DK)
Oda Kristine Steinkopf - bass (NO)
August Glännestrand - trommer (SE)

 

The Flying Seagulls

De har reist verden rundt for å spre latter og glede blant de som trenger det aller mest. Nå kommer The Flying Seagulls tilbake til Trondheim!

Flying Seagulls Norge er en humanitær organisasjon som arbeider for barns rett til lek, latter og glede. De besøker barn i sårbare situasjoner og gjennom forestillinger, musikk, sirkus, magi og leker jobber de for å skape øyeblikk der barn kan være barn.

Den internasjonale organisasjonen har møtt 300 000 barn de siste 14 årene, og de har siden 2015 fokusert på å hjelpe barn på flukt. I Norge besøker de skoler, barnehager, institusjoner, asylmottak, festivaler og nabolag, og deres mål er å spre glede og latter til de som trenger det aller mest.

Gjengen har med seg all sin energi, glede og lekenhet, og de lover at det aldri blir kjedelig!

 

Band fra ISAK

På Kultursenteret ISAK bobler det av ung skaperkraft.

Vi er så heldige å få besøk av fremtidens artister fra Kultursenteret ISAK. Hvilke band vi får høre denne dagen forblir hemmelig inntil videre, men vi gleder oss til å høre unge talenter med en yrende spilleglede.