Topp stemning da Olavshallens direktør Ann Elisabeth Wedø og Jazzfests daglige leder Ernst Wiggo Sandbakk signerte avtale.

Olavshallen og Jazzfest inngår samarbeid

For Jazzfest er det viktig å ha god dialog med byens helårsarrangører, og da er det spesielt gledelig at tidenes første samarbeidsavtale med byens storstue er signert. Det åpner for å tenke nytt, bruke hele huset og skape mye moro sammen i framtida.

Jazzfests daglige leder Ernst Wiggo Sandbakk har som musiker, lærer og konsertarrangør hatt et nært forhold til Olavshallen siden kvartalet åpnet i 1989. Han sier at det har vært spesielt gledelig å følge utviklingen til huset – fra å være et kjøpesenter til et fullblods kulturhus. 

"Olavshallen har nylig hatt en total rehabilitering, og avtalen med Jazzfest er et ledd i å ha tettere relasjoner til byens festivaler.  For Nye Olavshallen er det ekstra flott at vi har fått en samarbeidsavtale med Jazzfest, da Jazzlinja på NTNU har utdannet musikere som har preget europeiske scener i flere tiår. Musikerne har gått i gangene i Olavshallen i hele sin studietid, og vi håper med denne avtalen at jazzmusikerne blir mer synlige også for vårt publikum", sier Ann Elisabeth Wedø.