Kirsti Huke «Weaving»
May
14
7:00 PM19:00

Kirsti Huke «Weaving»

Komponisten sier selv dette om prosjektet: “Jeg har i mine 10 år som utøvende musiker jobbet med sjangeroverskridende musikk. Det vil komme til uttykk i “Weaving”. Jeg ønsker å forene elementer fra ulike sjangre fra akustisk til elektronisk, fra det lavmælte, lyriske og introverte til det mer ekstroverte og utrykksfulle."

View Event →
Lina Nyberg Band
May
12
9:00 PM21:00

Lina Nyberg Band

Lina Nyberg er en av Sveriges mest profilerte jazzvokalister. Hun startet karrieren i samarbeid med Esbjörn Svensson, og mottok nylig ”Kungliga Musikaliska Akademins” store jazzpris.

Til Trondheim har hun med seg sitt faste band, med det beste av den nye generasjonen svenske jazzmusikere.

View Event →
Nils Berg Cinemascope
May
12
3:00 PM15:00

Nils Berg Cinemascope

Fire svenske toppmusikere og en prosjektor. Nils Berg med tre medmusikere akkompagnerer stjerner fra fjerne strøk. Den svenske trioen lager magisk tonefølge til ukjente musikere fra You Tube. Sammen med bandet snurrer videofilmer. Blant de ”femte bandmedlemmene” er en helt utrolig sanger fra Afghanistan, en balafonvirtuos fra Mali, en fløytist fra Japan og en dansetropp fra India.

View Event →
Verneri Pohjola Quartet
May
11
10:00 PM22:00

Verneri Pohjola Quartet

Verneri Pohjola kommer fra Helsinki, er sønn av den legendariske bassvirtuosen Pekka Pohjola, og har tydeligvis de musikalske genene intakt. Verneri er en av de mest spennende trompeterne på den europeiske jazzscenen i dag. Han har bak seg flere flotte utgivelser på det tyske plateselskapet ACT, og har mottatt flere priser, blant dem hedersbetegnelsen “Musician of the Year” på Pori Jazz Festival.

View Event →