Familiedag på Torvet
Dette er et arkivert arrangement fra følgende festivalutgave:
14. mai 12:00 - 16:00

Stor familiedag på Torvet

Gratis konserter og mye mer!

Jazzfest inviterer til en innholdsrik familiedag på Torvet med en rekke konserter og aktiviteter både på og rundt scenen!

Program:

12:00 TKs Funk-Storband
12:30 Sirkus Agio
12:45 Strindens Promenade Orchester
13:00 Unge talenter fra ISAK
13:30 Sirkus Agio
13:45 Strindens Promenade Orchester
14:00 Araba
14:45 Barnedisco med Rabalderdans
15:15 Nadia Essah
16:00 Arrangement slutt

Arrangementet er gratis.

 

Trondheim Kulturskoles Funk-StorbandTks Funk-Storband

Trondheim Kulturskoles Funk-Storband består av totalt 27 unge musikere i alderen 15 - 19 år. Med bakgrunn fra både Kulturskolen, Lørdagsskolen, musikklinjer og videregående skoler i Trondheimsområdet kommer de sammen i et ungdommelig samspill. Det er mye energi og glede på bandets konserter, med låter som blant annet Staying AliveMiss Madison og Part-Time Lover.

Jack Enters - dirigent og instruktør

Sirkus Agio
Sirkus Agio

Sirkus Agio presenterer Kristian: en dreven sjonglør som begynte sin sjongleringskarriere allerede da han var ti år gammel. Siden har han hatt over 250  show og bydd på smil og latter for både barn og voksne i alle aldre. Det blir sjonglering med både baller, kjegler og ringer, i tillegg til andre ablegøyer og musikk - og er du ekstra heldig kan du få bli med på leken!

Kristian Urdalen - sjonglør og sirkusartist

Strindens Promenade Orchester
Strindens Promenade Orchester

Strindens Promenade Orchester har sitt utspring fra Studentersamfundet, og spiller primært dixieland-jazz, men også musikk i nær sagt alle sjangre. De er et tradisjonsrikt studentorkester - med en fartstid på over 50 år - og i dag har ensemblet 14 spillende medlemmer. Med sine stripete uniformer er de en kjærkommen og velkjent del av jazzbyen Trondheim, som sprer glede og underholder både små og store! 

Unge talenter fra ISAK
ISAK

Kultursenteret ISAK presenterer unge, kreative talenter fra deres artistprogram! I løpet av en halvtime vil det fremføres musikk innenfor ulike sjangre, og det hele blir ledet av en konferansier fra ISAKs egne rekker.

Estela Andreetta - singer songwriter 
Tyra Andrea I Sandøy Glørstad - ferøysk sang 
Feberdrøm - indie-pop

Araba
Araba

ARABA spiller tradisjonell vestafrikansk musikk, med drivende rytmer og eksplosiv energi som garantert vil få deg til å danse. Bandet består av to dyktige vokalister fra Nigeria, i tillegg til en perkusjonist fra Ghana - i samspill med fire musikere fra jazzmiljøet i Trondheim. Dette blir livlig!

Olaolu Lawal - vokal, Josephine Svendsen  - vokal, Nii Amarh Tokuanin - perkusjon, Amund Totland - gitar, Benjamín Gísli Einarsson - keys, Julian Haugland Bjorå - el-bass, Udi Shlomo - trommer

Barnedisko med Rabalderdans
Rabalderdans

Rabalderdans byr på utendørs barnedisco i Jazzfest-stil! Barn og voksne får anledning til å riste, twiste, hoppe og boppe til kjente og ukjente jazzinspirerte låter.

Dansen ledes av Ingeborg Dugstad Sanders

Nadia Essah
Nadia Essah (photo: Thomas Sandfield)

Den unge artisten, produsenten og låtskriveren Nadia Essah forteller sin livshistorie gjennom groovy og sjelfull RnB. Musikken hennes byr på modige tekster og melodier over sløye beats, med inspirasjon fra både pop, hip-hop og jazz. Nadia startet karrieren allerede som 13-åring, og etter mange år med utforskning av sjangre og stilarter, har Nadia nå funnet sin egen stil: ekspressivt, ærlig og rått.

Nadia Essah - vokal, Sindre Sauarlia - keys, Eskil Løkstad Hansen - gitar, Aksel Ytreberg - bass, Henrik Dullum - trommer