Squarepusher kan du høre i Olavshallen 10. mai!

SQUAREPUSHER (UK) FOR FØRSTE GANG I TRONDHEIM!

Billetter

Om du var på den spinnville konserten med Shobaleader One i Verkstedhallen under Jazzfest 2017 - da vet du allerede at Tom "Squarepusher" Jenkinson er noe for seg selv.

"Har det egentlig vært en bedre konsert i Trondheim?" uttalte en publikummer for seks år siden - og nå kommer Squarepusher endelig tilbake til Jazzfest, for første gang med sitt elleville soloprosjekt! Gjør deg klar for en ekte energibombe - med heftige grooves som gjør at du ikke kan stå stille!

Siden 90-tallet har Squarepusher rystet dansegulv over hele verden med sin energiske drum'n'bass-musikk. Med et forrykende lysshow, techno-lignende beats og enorm beherskelse av sin karakteristiske fretless-bass, skaper han dansemusikk som strekker fusion-begrepet i en helt ny retning.

Jenkinsons første fullengder, Feed Me Weird Things, var en blanding av svimlende jungle-breaks og perkusjonsloops, uvanlige melodier og instrumentelle arrangementer som minner om jazzfusjonspionerer som Mahavishnu Orchestra og Weather Report. Resten er historie, og nå kommer historien til Trondheim!

Tom Jenkinson - elektronikk, bass

Olavshallen Lille Sal
10. mai kl. 21:30