Nyhetsbrev 4. september 2020

Tickets

Kjære jazzvenner!
 

Jazzfest 2020 er utsatt til 26.-29. november og vi jobber kontinuerlig med programmet. I mellomtiden har vi gleden av å annonsere en meget eksklusiv konsert, som allerede har gjort stor suksess i flere norske byer: Breaking Beethoven - med blant andre Trondheims æresborger Arve Tellefsen!

Som mottaker av Jazzfests nyhetsbrev har du mulighet til å kjøpe billetter før alle andre. Trykk på "Kjøp billett" lenger ned for å få tilgang til forhåndssalget. 

I år er det 250-års jubileum for Ludwig van Beethovens fødsel, og et stjernelag bestående av Jie Zhang - klaver, Frida Fredrikke Waaler Wærvågen - cello, Ellen Andrea Wang - kontrabass og vokal, Håkon Kornstad - saksofon og vokal, Frode Alnæs - gitar, Torstein Lofthus - perkusjon, Kjetil Bjerkestrand - synthesizer og Arve Tellefsen - fiolin, vil lage en musikalsk hyllest til denne strålende komponisten. 

Publikum vil få høre noen av Beethovens mest kjente (kanskje også ukjente) verker både i originalversjoner og i improvisert og nyarrangert form. Det blir kanskje både til og fra Elise, og av måneskinn vil det muligens denne gangen gro noe spennende. 

Det er mye glitrende materiale å ta tak i, Beethovens 5. symfoni er vel et av verdens aller mest kjente musikkstykker; Beethoven komponerer et tema, og etter bare fire toner kjenner hele vår sivilisasjon igjen musikken. Det er genialt!

Dette blir en ærbødig hyllest til Ludwig van Beethoven.