Back to All Events

Kirsti Huke «Weaving»

  • Dokkhuset Scene Dokkparken 4 7014 Trondheim Norway (map)

Det kjente og ukjente, forent og forsonet

I år er vi så heldige å ha fått Kirsti Huke til å skrive "Weaving", et eksklusivt verk for Jazzfest. Med en utsøkt besetning får vi oppleve et utradisjonelt orkestret stykke, hvor alle involverte har en sterk stemme både som solister og i samspill.
 
Kirsti Huke har i sine ti år som utøvende musiker jobbet med sjangeroverskridende musikk. Det vil komme til uttrykk i "Weaving". Hun forener elementer fra ulike sjangere, fra det akkustiske til det elektroniske, fra det lavmælte, lyriske og introverte til det mer ekstroverte og uttrykksfulle.
 
Vi gleder oss stort til å høre Kirsti i en helt ny setting.

Kirsti Huke – vokal, vokaleffekter, autoharpe, omnichord, marxophon, piano
Erik Nylander – trommesett, programmering, perkusjon
Wetle Holte – trommesett, dulcimer, autoharpe, melodisk slagverk
Gunnar Halle – trompet, effekter, vokal, synth