Back to All Events

Skjerve/Formo vs Tre Små Kinesere, m/ NTNU Jazzensemble

  • Dokkhuset Scene Dokkparken 4 7014 Trondheim Norway (map)

Norsk musikkhistorie med en vri

For sjuende år på rad inviterer NTNU og Jazzfest unge talenter fra jazzlinja til å presentere folkekjære pop- og rock-klassikere fra Trøndelag på en helt ny måte. Heidi Skjerve og Daniel Buner Formo leder an, og de har fått det ærefulle oppdraget med å tolke noen av Tre Små Kinesere sine største hits i et nytt format, fremført av Trondheim Jazzensemble. Vi gleder oss til dette helt spesielle prosjektet, hvor det beste av trøndersk popkunst blir videreforedlet med stor omsorg og omtanke fra noen av våre største talenter.

I forkant av konserten blir også årets NTNU-ambassadør kåret, den gjeve prisen som årlig tildeles en artist eller et band som på en fremragende måte fungerer som ambassadør for NTNU og jazzmiljøet i Trondheim. Tidligere vinnere har blant annet vært Ola Kvernberg, Kenneth Kapstad og Hanna Paulsberg.

Kvelden rundes videre av med storstilt ambassadør-jam.

Arrangører og orkesterledere: Heidi Skjerve og Daniel Buner Formo

Besetning:
Vilde Aakre Lie – vokal
Vebjørn Mamen – vokal
Emilie Wilhelmine Smestad – vokal
Mona Thu Ho Krogstad – saxofon
Christian Alexander Cuadra – saxofon
Simen Bjørkhaug – saxofon
Signe Emmeluth Krunderup – saxofon
Øyvind Mathisen – trompet
Sondre Ferstad – munnspill
Tore Hodneland – gitar
Ingrid Øygard Steinkopf – piano
Björn Petersson – bass
Åsmund Mattias Smidt – trommer
Ola Djupvik - trommer

Dokkhuset, lørdag 13. mai kl. 18.00
Begrenset antall sitteplasser

Earlier Event: May 13
Horse Orchestra