Back to All Events

Squarepusher's Shobaleader One

  • Verkstedhallen Strandveien 29 Trondheim (map)

Grensesprengende elektronika vekkes til live

Britiske Tom Jenkinson, best kjent som Squarepusher, er en av de mest toneangivende artistene innenfor elektronisk musikk. Sammen med navn som Aphex Twin, Autechre og Boards of Canada utgjorde han den viktigste delen av eminente Warp Records sin omfattende katalog gjennom 1990- og 2000-tallet. Squarepusher står for et utall eksepsjonelle album og produksjoner med en grensesprengende miks av drum & bass, acid house, jazz og elektroakustisk musikk.

Med bandet Shobaleader One vekker han nå sine verk til live. Squarepusher er selv en bassist av rang, og sammen med en besetning bestående av musikere med så spenstige kallenavn som Arg Nution (gitar), Strobe Nazard (keyboard) og Company Laser (trommer) skaper de et fyrverkeri av et show, med imponerende visuell flair i tillegg.

Shobaleader One er i år aktuelle med albumet «Elektrac» som i bunn og grunn er en live innspilling, og en perfekt showcase for Squarepusher fra sin mest jazzy side.

I årevis har vi drømt om og jobbet for å få Squarepusher til Jazzfest, og vi kunne ikke ha tenkt oss en bedre kontekst!

Earlier Event: May 13
Lill Lindfors