Back to All Events

Dr. Bekkens Blå Scene m/ Rohey Taalah

  • Antikvariatet Nedre Bakklandet 4 7014 Trondheim Norway (map)

I samarbeid med byens fremste bluestolker og ekte boogiewoogiekjempe Tor Einar «Dr. Bekken» har vi laget en konsertserie på Antikvariatet under navnet Blå Scene.

Her får vi høre fire spenstige solo- og duokonserter med Viktor Wilhelmsen, Daniel Trustrup Røssing, Rohey Taalah og selvfølgelig selveste Dr. Bekken. Dette foregår fredag, lørdag og søndag kl 20.00 i tillegg til lørdag kl 14.00. 


Ettermiddagens gjest:

Rohey Taalah

Vi inviterer til en verdenspremiere! Den nylig uteksaminerte Rohey Taalah fra Jazzlinja ved NTNU og Dr. Bekken gjør sin første offentlige opptreden. Hver for seg har de et nært forhold til tidligjazz og negro spirituals, noe som vil sette sitt tydelige preg på denne konserten.
Dr. Bekken trenger ingen nærmere presentasjon. Ikke Rohey heller. Rohey gjør for tiden stor suksess med bandet sitt, Rohey, som nettopp har utgitt sin første CD til strålende anmeldelser. Med dette bandet  spår vi ei lys framtid, og vi er svært glad for at hun rekker å stikke innom Jazzfest og Dr. Bekkens Blå Scene denne ettermiddagen.

Velkommen til en hyggestund med ekte spilleglede og hjertevarme.

Antikvariatet lørdag 13. mai kl. 14.00.

Billetter 200/100.

Earlier Event: May 13
Jazzhistorisk byvandring