Back to All Events

Sarah Mckenzie

  • Dokkhuset Scene Dokkparken 4 7014 Trondheim Norway (map)

For tre år siden deltok australske Sarah McKenzie i en konkurranse i Umbria, noe som førte til tilbud om fullt stipend og studieplass på Berklee og påfølgende platekontrakt med plateselskapet Impulse!

29-åringen har vunnet ARIA-pris i hjemlandet for beste jazzalbum, og har spilt konserter i hele Europa. Platedebuten «We Could Be Lovers», som inneholder en blanding av egne komposisjoner og standardlåter fra blant andre Gershwin og Ellington, gikk rett til topps på jazzlistene i Frankrike og Tyskland, og hun har raskt blitt en favoritt hos både presse og publikum.

«Sarah McKenzie is a musical marvel. She sings with the kind of phrasing that only a true jazz singer can come up with while her groove of the piano is the stuff that makes people want to play jazz. Don’t miss a chance to hear this lady perform live!» (James Morrison).

Sarah McKenzie - vokal / piano
Jo Caleb - gitar
Geoff Gascoyne - bass
Sebastiaan de Krom - trommer

Earlier Event: May 11
SAP Big Band
Later Event: May 11
Christoph Irniger Pilgrim