Back to All Events

Gulljazz

  • E.C. Dahls helse- og velferdssenter Sverres Gate 5 Trondheim (map)

Gulljazz er en egen festival, som besøker ulike norske jazzfestivaler og tilbyr flotte opplevelser for de eldre. Jazzfest hilser Gulljazz velkommen til Trondheim for andre gang, og bidrar sammen med Trondheim kommune, ExtraStiftelsen og Norsk Kulturråd å gjøre dette flotte arrangementet mulig.

Vi inviterer eldre på sykehjem, venner og familie samt hjemmeboende i nærområdet til en fantastisk dag i festivalteltet ved E.C. Dahls sykehjem, med alt en kan ønske seg av musikk, dans, grillmat, drikke og festivalglede.

Det blir gjensyn med flere favoritter fra i fjor: Mambo Compañeros, Milenburg Joys, Asmund Bjørken Kvintett, Live & The Jazz Cats.

Gulljazz foregår torsdag 11. mai fra kl 12.00. Mer info finner du på www.gulljazz.no.

Earlier Event: May 10
Chris Potter Quartet
Later Event: May 11
SAP Big Band