Back to All Events

PØKK: Julien Desprez "Acapulco Redux"

  • Avant Garden Olav Tryggvasons Gate 5 Trondheim Norway (map)

En altoppslukende musikalsk og visuell fremføring

Jazzfest ønsker å hilse konsertserien PØKK til lykke med tiårsjubiléet i år. Det gjør vi med en samarbeidskonsert med franskmannen Julien Desprez. Julien Desprez er en meget spennende gitarist, som kombinerer lyd, lys og bevegelse i en helt unik performance. Han bruker alternative teknikker og har en utradisjonell tilnærming til gitaren. Julien kombinerer effektpedaler, LED-lys og dans, og spiller på hva han viser, hva han skjuler, hva vi lytter til og hvor vi hører det. Dette blir en regissert forestilling med en følsom helhet, som tvinger ham til å reagere hurtig og avsløre sin skrøpelighet.

Performancen er utarbeidet i samarbeid med koreograf og scenograf Grégory Edelein.

Besetning: Julien Desprez - gitar og performance

Teaterhuset Avant Garden, søndag 14 mai kl. 15.00
Billetter: kr. 100,- (medlem av PØKK) / 150,- (ordinær)
B: Kun dørsalg!

Earlier Event: May 14
Karin Krog Meantime
Later Event: May 14
Kirsti Huke «Weaving»