Back to All Events

Jazzfest Exclusive: Lee Ritenour & Dave Grusin

  • Dokkhuset Dokkparken 4 7014 Trondheim Norway (map)

For første gang i Trondheim!

Lee Ritenour vokste opp i Los Angeles på 1960-tallet. Hans karriere spenner fra da han som sekstenåring spilte med Lena Horne, som attenåring med Tony Bennett og etter førti år som artist har spilt over 3000 konserter med bl.a. Pink Floyd (The Wall), Steely Dan (Aja), Dizzy Gillespie, Sonny Rollins, Joe Henderson, B.B. King, Frank Sinatra, Simon & Garfunkel, Ray Charles, Peggy Lee, Aretha Franklin og Barbra Streisand.

Lee Ritenour har mottatt Grammy og vært nominert hele 17 ganger. Ritenour har flere førsteplasser i som “Årets gitarist”, og er en av de største gitarstjernene som noen gang har stått på en scene i Trondheim.

Snart 83 år gamle Dave Grusin står ikke på noen måte tilbake for Ritenour. Han er en pianist av klasse og har innspilt et hav av plater, mange av dem fra hans store film- og tv-produksjon. Han stiftet plateselskapet GRP i 1980, et selskap som har gitt ut en mengde plater med bl. a. Chick Corea, Dave Weckl, John Patitucci, Eric Marienthal og Omar Hakim.

Velkommen til en kveld for historiebøkene.

Dokkhuset, søndag 19. mars kl. 19.00.

Lee Ritenour - gitarer
Dave Grusin - tangenter
Tom Kennedy - bass
Wesley Ritenour - trommer

NB: Begrenset antall sitteplasser.

Earlier Event: December 28
JULEJAZZ 2016
Later Event: May 9
Terje Nilsen