Høydepunkter fra fredagen

Tor Hammerø er begeistret over fredagsprogrammet på Jazzfest! Her får du noen flere utdrag fra bloggen hans under aliaset Tor de Jazz, torhammero.blogg.no.

Foto: Arne Hauge

Foto: Arne Hauge

Jacob Collier

Verkstedhallen, fredag 11. mai

"Det sitter langt inne. Veldig langt inne. Det i fullt alvor å kalle noen for et geni. Jeg tror faktisk ikke jeg har gjort det tidligere om en levende person i alle fall. Jeg ser vel ikke helt bort fra at det blir siste gang heller, men nå er det altså gjort."

Foto: Arne Hauge

Foto: Arne Hauge

Ingrid Jensen & Kjellerbandet

Dokkhuset, fredag 12. mai

"Jensen er en solist i den aller ypperste trompetklassen og når hun i tillegg viser med all ønskelig tydelighet at hun digger å spille med de unge amatørene/studentene, blei dette en storbandkonsert både publikum og de unge og håpefulle på scena vil huske lenge.