Programmet til JAZZFEST 2017 er nå komplett!

Det er én måned og to dager til vi kjører i gang, og det er bare å glede seg.

Årets festivalavis er trykket. Den ligger i dag som innstikk i en fulldistribuert Adresseavisen, og kan leses online ved å klikke her.

To gladnyheter:

Dr. Bekkens Blå Scene

I samarbeid med boogiewoogiekjempen Tor Einar «Dr. Bekken» har vi laget en konsertserie med navnet Blå Scene. Det skjer på på Antikvariatet, og her får vi høre fire spenstige solo- og duokonserter med Viktor Wilhelmsen, Daniel Trustrup Røssing, Rohey Taalah og selvfølgelig selveste Dr. Bekken.

Ulfs Vinbar

En annen gladnyhet er Ulfs Vinbar. Adresseavisens vinkjenner og skribent Ulf Dalheim etablerer en popup vinbar i Dokkparken under Jazzfest. Hele fire kvelder vil Ulf være til stede og servere utsøkte viner, som er designet og tilpasset festivalprogrammet. Les mer.

Les hele saken på trondheim24: http://trondheim24.no/nyheter/skandale-trondheim-ekte-vinbar/

Et tips: dersom du skal ha billett til Jacob Collier og Al DiMeola bør du handle raskt.

Følgende artister er klare for Jazzfest 2017:

Dr. Bekken (N), Rohey Taalah (N), Jacob Collier (UK), Julien Desprez (F), Christopher Irniger Pilgrim (CH), Horse Orchestra (DK, N, SE, IS), Krilles Manjaro (N), Oumou Sangaré (ML), Trondheim Jazzorkester & Skrap (N), Lina Nyberg Band (SE), Al Di Meola (US), Kirsti Huke (N), Ingrid Jensen m/ Kjellerbandet (CAN/N), Live & The Jazz Cats, Cheltenham – Trondheim Jazz Exchange (UK/N), Heidi Skjerve/Daniel Formo m/ NTNU Jazz Ensemble (N), Viktor Wilhelmsen (N), Daniel Trustrup Røssing (N), Joel Grip & Sven-Åke Johansson (SE), LABtrio (BE), Verneri Pohjola Quartet (FIN), Juno (N), Squarepushers ”Shobaleader One” (GB), Karin Krog (N), Terje Nilsen (N), Nils Berg Cinemascope (SE), Sarah McKenzie (AU), Chris Potter Quartet (US), Lill Lindfors (SE), SAP Big Band (D), DJ Dupree (N), Gulljazz: Mambo Companeros, Milenburg Joys, Asmund Bjørken, Live & The Jazz Cats.