Ulf Dalheim har planer om å starte byens første vinbar. Under Jazzfest får du en forsmak

Det blir musikk og vin i skjønn forening når Jazzfest markerer åpningen av pop-up-prosjektet «Ulfs Vinbar» onsdag 10. mai:

– Dette har vært en drøm i mange år. Vi skal ha god vin, god musikk  – og det skal svinge av begge deler! sier Ernst Wiggo Sandbakk, daglig leder i Jazzfest, som i år arrangeres fra 9.-14.mai.

Festivalliv: Vinguru og tidligere Adressa-journalist Ulf Dalheim åpner pop-up vinbar under Jazzfest i mai, og avslører samtidig at han jobber med planer om å starte permanent vinbar i Trondheim. FOTO: Kjersti Lunden Nilsen

Festivalliv: Vinguru og tidligere Adressa-journalist Ulf Dalheim åpner pop-up vinbar under Jazzfest i mai, og avslører samtidig at han jobber med planer om å starte permanent vinbar i Trondheim. FOTO: Kjersti Lunden Nilsen