Jazzfest presenterer ny samarbeidspartner: Adecco

jazzfestadeccosant.jpg

Det var god stemning da samarbeidsavtalen ble signert. Fra venstre: Khatereh Småvik, Ernst Wiggo Sandbakk, Jahn Maudal, Jens Kristian Auke, Eirik Weflen, og Jael Hjerpbakk.

Trondheim Jazzfestivals daglige leder Ernst Wiggo Sandbakk er tydelig på at festivalen ville ikke vært der den er i dag uten hjelp fra næringslivet i Trondheim. Og med Adecco som ny partner skal vi løfte festivalen ytterlige, slik at publikum får enda bedre opplevelser. Vi gleder oss stort til å bli bedre kjent med Adecco.

Distriktssjef Eirik Weflen er svært fornøyde med at Adecco har inngått et samarbeid med Trondheim Jazzfestival. 

I Adeccos pressemelding står: Festivalen fremstår som meget godt organisert, er godt synlig i bybildet, og formidler et unikt kulturelt tilbud til Trondheims befolkning. Festivalen engasjerer et stort mangfold av lokale talenter og artister fra inn- og utland. Disse får mulighet til å vise seg frem for et stort publikum. Dette var avgjørende da vi valgte å gå inn i dette samarbeidet. På tilsvarende måte formidler vi i Adecco arbeidskraft til våre forbindelser. Både nyutdannede og etablerte arbeidstakere finner jobbmuligheter hos oss. 

Vi takker Ernst Wiggo Sandbakk som «primus motor» fra Jazzfest. Hans engasjement for jazzmiljøet i Trondheim oppleves av oss som uvurderlig. Vi ser frem til et innholdsrikt og kulturelt samarbeid i årene som kommer.

Vil du vinne billetter til Julejazz? Adecco annonserer snart en konkurranse hvor du kan vinne 2 billetter i Julejazz den 28. desember. Besøk Adeccos Facebookside for mer info.