Ingvild Lines har laget Jazzfests hovedmotiv 2016

Ingvild-og-EW-foran-vinnermotivene-kopi.jpg

Student Ingvild Lines fra Norsk Fotofagskole er stolt vinner av konkurransen om Jazzfests festivalmotiv 2016. Her poserer hun foran motivene sammen med Jazzfests daglige leder Ernst Wiggo Sandbakk. En fin pengepremie på kr 5 000,- ble også overrakt.

Ingvild Lines vant den interne konkurransen blant studentene på Norsk Fotofagskole, om vårt festivalmotiv 2016. Daglig leder Ernst Wiggo Sandbakk er strålende fornøyd. Motivet har jazzens trøkk, tempo, spenst og rytme. Motivet kommer mot deg som en god musikk, og det gjør ingenting at motivet gjør bruk av jazzens «hovedinstrument» saxofonen.

Ingvild Lines er ei spennende dame. Hun kommer fra gård på Linesøya, og sier dette om seg selv: Jeg er en sta, energisk og hardtarbeidende frøken med ambisjonene oppe i skyene, men med beina godt plantet på jorda. Jeg flyttet fra Trondheim etter videregående og har studert/jobbet i Oslo & Stavanger, og før jeg fylte 30 innså jeg at det var på tide å begynne å realisere drømmer. Jeg sa opp en godt betalt jobb, solgte leiligheten og flakket rundt som dykkeinstruktør på 4 kontinent. Da jeg kom hjem til Norge forkastet jeg gamle planer som innebar å tjene masse penger; og gikk for 2 år på Norsk Fotofagskole for å sette neste drøm ut i verden; å leve av å fotografere. Ikke vært et sekund i tvil om at dette er noe jeg trives med og skal fortsette med. Hvor vet jeg ikke! Jeg spisser meg nå i reklame-sjangeren og har tenkt å mestre så mange forskjellige typer oppdrag som mulig.

Jazzfest gleder seg til å utforme neste års profil med Ingvilds flotte fotokunst som utgangspunkt.