Jazzfest Søndag

Harr-Hartberg_09-kopi-2.jpg

Søndagen startet med Midt-Norsk Jazzsenters ungdomssatsing Young Voices, som rekrutterer unge vokaltalenter og gir dem muligheten til å utvikle seg og eksperimentere under ledelse av erfarne og profesjonelle vokalister i regionen. Young Voices imponerte stort og satte en god stemning før Hulbækmo/Jacobsens Familieorkester spilte inn søndagen for alvor. Hulbækmo/Jacobsen-familien, som består av mor, far og to sønner, vakte stor begeistring i salen med et variert og spennende repertoar, og viste stor virtuositet og spilleglede. Det hjelper også på at alle er multi-instrumentalister og koser seg i hverandres selskap. Harr & Hartberg er et stjernelag som frontes av skuespiller og vokalist Torbjørn Harr. De gjorde en knakende god konsert der de gode låtene forsterker tekstene som er skrevet av Lars Saabye Christensen. Et topplag i god form med låter som føyer seg fint inn i den nye norske jazz-standard-boken.

Jazzfest fikk en verdig avslutning når svenskene i Mats/Morgan Band inntok Brukbar/Blæst og tok publikum med inn i et musikalsk univers som mangler sidestykke. Hevet over alle normer tok de seg friheter og snudde alle konvensjoner på hodet til publikums store nytelse. Takk for i år!