Mette Rasmussen ble mottaker av Trondheim Jazzfestivals Talentpris 2014!

mette-r1.jpg

Trondheim Jazzfestival deler ut en årlig talentpris. Prisen er støttet av NTNU og er på kr. 15 000.

Juryen har bestått av Kirsti Huke, Eirik Hegdal og Petter Vågan. Juryens begrunnelse for tildelingen:

Trondheim Jazzfestivals talentpris 2014 går i år til en musiker som besitter et stort talent på sitt instrument, er en fremragende medmusikant, og som i ung alder innehar et modnet personlig uttrykk og viser stor sjangermessig musikalsk forståelse. I tillegg til å ta modige musikalske valg har musikeren også vist gjennomføringsevne og har lansert flere internasjonale samarbeid med anerkjente musikere. Vi følger spent med på fortsettelsen av denne lysende karrieren og gratulerer!

 

 

IMG_6123

Juryen for årets talentpris, fra venstre: Kirsti Huke, Eirik Hegdal og Petter Vågan