Første programslipp 2015: Stina Stjern vs Motorpsycho

stina-stjern-mindre.jpg

Suksessen med at unge komponister omarrangerer trønderske popartister fortsetter med at Stina Stjern (Stina Moltu Marklund) gyver løs på et knippe av Motorpsychos fenomenale låter. Stina forteller at hun vil konsentrere seg om epoken fra "Demon Box" (1993) til og med "Blissard" (1996), som er plater som åpnet øynene hennes for denne musikken og ennå betyr mye for henne. Gode nyheter for de som elsker vintage Motorpsycho med andre ord! Bent Sæther fra Motorpsycho kan også fortelle at det kommer en fyldig relansering av "Demon Box" rett før jul, med ekstrastoff og gamle opptak - så musikken blir aktuell igjen på flere plan i 2015.

Som alltid skal konserten framføres av nåværende studenter ved Jazzlinja, i NTNU Jazzensemble. Velkommen til å høre Motorpsycho-klassikere i ny og fresh 2015-utgave.