Lizz Wright åpner Jazzfest 2014!

rsz_lizz_wright_bw_300dpi.jpg

Vi er glade for å kunne fortelle at Lizz Wright får æren av å åpne ballet i mai 2014!

Kjøp billett

Lizz Wright er en vokalist med nerve, trøkk og en historie å formidle. Sørstatenes store vokaltalent fortsetter sin sjangersprengende musikalske reise med en bred palett av jazz, gospel, soul og r&b.

Inspirert av blant andre Nina Simone, Cassandra Wilson og Joni Mitchell, er Lizz Wright en lidenskapelig vokalist som stolt holder USAs musikalske arv i hevd. Hennes platedebut i 2003 klatret til topps på de amerikanske jazzlistene og endte opp med å bli en av USAs mest lovpriste utgivelser samme år. Lizz Wright velger sine samarbeidspartnere med omhu, og vi kan forvente vokaljazz og beslektet musikk i verdensklasse denne kvelden på Dokkhuset Scene. Dette blir forøvrig hennes første besøk i Trondheim. Vel møtt!