Jazzfest Exclusive: Chris Potter Underground!!

chrispotter.jpg

One of the most studied (and copied) saxophonists on the planet

Chris Potter, sax Adam Rogers, gitar Fima Ephron, bass Nate Smith, trommer

Chris Potter, fanebærer for amerikansk jazz og veien videre, tar med seg et stjernelag av musikere under navnet Chris Potter Underground. Etter flere utgivelser og vidstrakt turnering vil de vise seg fra sin beste side denne torsdagskvelden i oktober. Møt opp og bli inspirert av funkinspirert jazz i verdensklasse. Som Potter selv sier om denne musikken: - I've wanted to do something more funk-related music that seems to be in the air, all around us. But also keep it as free as the freest jazz conception'

Chris Potter har spilt med legender som Herbie Hancock, Dave Holland, John Scofield, the Mingus Big Band, Jim Hall, Paul Motian, Dave Douglas, Ray Brown og mange flere.