Takk for i år! - en hilsen fra daglig leder

En hilsen fra daglig leder Ernst Wiggo Sandbakk

En hilsen fra daglig leder Ernst Wiggo Sandbakk

Nok en gang er en Jazzfest over, den årlige festen i Trondheim, med innslag av både JAZZ og FEST. Men mest JAZZ, selvsagt.

Det er lov til å skryte nå i ettertid.

Som daglig leder vil jeg først trekke fram og takke vår herlige gjeng i lilla t-skjorte: de frivillige. Flottere og mer dedikerte mennesker finnes ikke. De er i internasjonal toppklasse!

Men det er mange flere som fortjener takk:

- vår tekniske stab, under Tor Breivik. De gir ALT for å please artistenes utfordrende tekniske krav. Og de jobber som helter innen tilmålt tid, for at konsertene skal starte presis, og for å gi vårt trofaste publikum de beste opplevelsene.

- den fenomenale staben, med Merete, Andrew, Eli, Sven-Erik, Berit, Thekla, Justus, Solfrid, Arne, Marina, Julius, Sakkeus, Bodil, Leiv og Ola, som hver på sin måte og med sine folk for hjulene til å rulle før, under og etter festivalen. Dere er gull verdt, alle sammen.

- vårt siste tilskudd: Ulfs Vinbar, med Ulf, Eva, Bente, Julie, Tone og Jannicke.

- våre samarbeidspartnere, som år etter år gir sine bidrag med entusiasme og glede. Jeg har sagt det før: det er dere som gir oss muskler til å satse. Festivalprogrammet ville blitt marginalt uten dere.

- musikerne: takk for at dere tar oppdraget og publikum på alvor. Vi har nemlig verdens fineste publikum.

- og nettopp publikum: dere sørger for balanse i regnskapet, på den mest usikre budsjettposten fra år til år. Takk for at dere tør å trå inn i saler med ukjente artistnavn. Dere har forstått at Jazzfest serverer kvalitet i alle stilarter.

Til slutt:

- styret i Trondheim Jazzfestival, under Grete Wennes´ ledelse. Alle festivaler skulle hatt deres brede kompetanse, entusiasme og forståelse for organisasjonens samfunnsoppdrag og den jobben som gjøres for å gjennomføre våre mål og strategier.

Nå skal vi evaluere.  Vi lover å bli enda bedre i 2018.

Tusen takk, alle sammen!

Ernst Wiggo Sandbakk

Daglig leder