Back to All Events

Julejazz 2018


Julejazz 28. desember er blitt en årviss tradisjon, og et populært møtested for alle byens musikkinteresserte.

Julejazz.jpg

Trondheims unike jazzmiljø fyller Scandic Nidelven Hotel med god musikk og topp stemning, og holder det gående non-stop fra kl. 18.00 til langt over midnatt. Arrangementet er vokst til byens (kanskje verdens?) største innendørs jazzarrangement under samme tak. I fjor opptrådte over 100 musikere på fire forskjellige scener, og hele 34 konserter fant sted. Arrangementet var utsolgt!

I år får vi høre blant andre Trøndelag Big Band m/ Tore Brunborg, Anne Fossen & Jovan Pavlovics "Balkan Brasserie", Jan Magne, Helge og Jarle Førde, Mambo Companeros, Christin Hoff Band, Oluf Dimitri Røe, Myrtoula Røe, Andreas Aase, Siv Øyunn Kjenstad, Ove Bjørken, Bjørn Alterhaug, Vigleik Storaas, Nils-Olav Johansen, Anne-Lise Heide, Benedicte Swendgaard, Elisabeth Nygårds "Jonis Jul", Bjørn Krokfoss Band, JaZZmaZZørene, Mona Krogstad, Erlend Jentofts "Triforium" og mye, mye mer!

Kjøp billett nå, og sikre deg inngang til den best tenkelige kulturelle avrundingen av 2018.Earlier Event: December 28
Julejazz 2017