Back to All Events

JazzExpo: Mette Rasmussen

Mette Rasmussens solokonserter knytter sammen publikum og musiker, og omfavner energien mellom de to.

Mette Rasmussen med skog i bakgrunn.jpg

Hennes evne til å bevege seg mellom de ofte strenge begrensninger av sjangere og utforske elementene, er på full display hele veien. I soloformat, så vel som i band, har hun innkapslet sin egen personlige visjon om saksofonens rolle, og gjør det ofte til en fullstendig fysisk opplevelse. Hun innhyller sitt publikum med sonisk elevasjon og innstendige, bærende melodilinjer med drivkraften av en mer prosaisk DNA. Hennes solokonserter knytter sammen publikum og musiker, og omfavner energien mellom de to.

Mette Rasmussen - saxofon


Dokkhuset, torsdag 9. mai kl. 17:20

Earlier Event: May 9
JazzExpo: Kirsti Huke - Weaving
Later Event: May 9
JazzExpo: Hegge