Back to All Events

Emilie Nicolas

Opplev Emilie Nicolas i Nidarosdomen 9. mai 2019!

Foto: Pernille Sandberg

Foto: Pernille Sandberg

Det er med enorm stor glede vi nå kan presentere Emilie Nicolas for vårt kjære Trondheims-publikum i nasjonalhelligdommen i mai neste år. Vi ser frem til å høre musikk fra hennes to plater «Like I'm a Warrior» og «Tranquille Emile» fremført av et stjernelag bestående av landets fremste unge musikere.

Emilie Nicolas er tilbake med full musikalsk kraft. I juni 2018 slapp hun andrealbumet, «Tranquille Emile» til strålende mottagelse – nå tar hun med seg det nye materialet til et utvalg norske konsertscener.

Det nye albumet inneholder elleve helt nye låter om det uhåndgripelige, men samtidig nære og hverdagslige med å være et menneske i den store verden. I tillegg til Emilie, produsent Eivind Helgerød og co-produsentene Anders Opdahl og Nicolay Svennæs Tangen, har en lang rekke venner og artistkollegaer bidratt og på ulikt vis satt sitt preg på resultatet.

Emilie Nicolas gjorde seg for alvor bemerket da hun slapp debutsingelen «Pstereo» i 2013 og albumdebuten «Like I'm a Warrior» året etter. Albumet gikk til topps på VG-lista, ble kåret til årets beste norske album av Aftenposten og hun hentet hjem to Spellemannpriser som Årets nykommer og Årets popsolist. Med sitt unike tekstunivers, sin teft for melodier og fengslende tilstedeværelse tok hun publikum med storm og ble av mange omtalt som et av våre aller fremste og mest spennende pophåp. Siden ble det stille fra Emilie, som måtte ta seg en liten pause som følge av sykdom. Nå er hun endelig tilbake for fullt.

Nidarosdomen, torsdag 9. mai kl. 21.00. Bill: 490,-/390,- inkl. avgift.

Billettene legges ut for salg 12. desember kl. 09.00

Later Event: May 10
Ole Børud