Back to All Events

Emilie Nicolas - UTSOLGT

  • Nidarosdomen 5 Bispegata Sør-Trøndelag, 7013 Norge (map)

Emilie Nicolas i Nidarosdomen!

Foto: Pernille Sandberg

Foto: Pernille Sandberg

Det er med enormt stor glede vi kan presentere Emilie Nicolas for vårt kjære Trondheims-publikum, i nasjonalhelligdommen i mai. Vi ser frem til å høre musikk fra hennes to plater «Like I'm a Warrior» og «Tranquille Emile» fremført av et stjernelag bestående av landets fremste unge musikere. I tillegg får vi høre ny musikk skrevet spesielt for Nidarosdomen og Jazzfest 2019.

Emilie Nicolas er tilbake med full musikalsk kraft. I juni 2018 slapp hun andrealbumet, «Tranquille Emile» til strålende mottagelse – nå tar hun med seg det nye materialet til et utvalg norske konsertscener.

Det nye albumet inneholder elleve helt nye låter om det uhåndgripelige, men samtidig nære og hverdagslige med å være et menneske i den store verden. I tillegg til Emilie, produsent Eivind Helgerød og co-produsentene Anders Opdahl og Nicolay Svennæs Tangen, har en lang rekke venner og artistkollegaer bidratt og på ulikt vis satt sitt preg på resultatet.

Konserten inneholder en bestilling fra Trondheim Jazzfestival. Verket har mottatt finansiell støtte fra Det Norske Komponistfond.

 

Emilie Nicolas - vokal 
Eivind Helgerød - perkusjon
Philip Wiese – gitar & vokal
Anders Opdahl – bass & synth
Nicolay Svennæs Tangen - keyboard
Hanna Paulsberg - sax
Jakob Eri Myhre - trompet


Nidarosdomen, torsdag 9. mai kl. 21:00
Dørene åpner 20:00

NB: Unummererte plasser