Back to All Events

Strobes

Originale riff og høyoktane groover!

Strobes Press 1.jpg

Bestående av keyboardist Dan Nicholls, trommeslager Dave Smith og gitarist/keyboardist Matt Calvert, kommer Strobes til Trondheim for første gang, med sin høy-oktan-musikk tuftet på intrikate groover og en sterk melodisk intuisjon.

Strobes beveger seg uanstrengt mellom electro-impro, minimalistiske polirytmiske motiver, afro-groover og originale riff. Gjennom kollektiv komponering, studioproduksjon og live-sampling, spenner musikken seg over et langstrakt landskap, med looper, et synthbasert lydbilde og groover som får buksebena til å blafre og ørepynten til å klirre i takt med beaten.

Dan Nicholls - keyboard

Dave Smith – trommer

Matt Calvert - gitar og synth


Strobes is an intensely high-octane group that fire off frantic tempos and intricate complexities, yet they also retain an accessibility through fluid grooves and an engaging sense of melodic intuition. 

Conjuring big beats and a vast array of sonic possibilities, Strobes flickers effortlessly between the worlds of electro-improv, minimalist polyrhythm, Afrocentric grooves and distinctively original hooks. Built from collective composition, studio production, live sampling and improv jams, the music ranges from fiery, exhilarating odd-tempo loops, to polyphonic synth soundscapes and 'beats that make loose clothing shimmer and earrings rattle' (TheArtsDesk). 


Tyven, onsdag 8. mai kl. 21.30. Bill: 250,- / 150,-

Earlier Event: May 8
Kristin Asbjørnsen
Later Event: May 9
Jostein Gulbrandsen Quartet