Back to All Events

Strobes

Hyper-futuristisk trio fra England

Strobes - alternate shot.jpg

Bestående av keyboardist Dan Nicholls, trommeslager Dave Smith og gitarist/keyboardist Matt Calvert, kommer Strobes til Trondheim for første gang, med sin høy-oktan-musikk tuftet på intrikate groover og en sterk melodisk intuisjon.

Strobes beveger seg uanstrengt mellom electro-impro, minimalistiske polirytmiske motiver, afro-groover og originale riff. Gjennom kollektiv komponering, studioproduksjon og live-sampling, spenner musikken seg over et langstrakt landskap, med looper, et synthbasert lydbilde og groover som får buksebena til å blafre og ørepynten til å klirre i takt med beaten.

Dan Nicholls - keyboard
Dave Smith – trommer
Matt Calvert - gitar og synth


Tyven, tirsdag 8 mai kl. 21:30

Earlier Event: May 8
Kristin Asbjørnsen
Later Event: May 9
JazzExpo: Kirsti Huke - Weaving