Back to All Events

KUU!

  • Dokkhuset 4 Dokkparken Trondheim, Sør-Trøndelag, 7014 Norway (map)

Hipt fra Berlin!

Foto: Wolfgang Siesing

Foto: Wolfgang Siesing

Det er på ingen måte overraskende at nettopp Berlin er arnestedet for dette nyskapende bandet. De senere årene har byen vært en sentral møteplass for kunstnere og musikere fra hele verden, hvor sjangerkrysninger og musikalsk eksperimentering har vært utgangspunktet for en bølge av nye band og musikalske uttrykk.

KUU! har musikere fra Serbia, Finland og Tyskland, og musikken er like grenseoverskridende som bandets geografiske opphav, med elementer fra både rock, elektronika, punk og ny musikk – med skuespiller og vokalist Jelena Kuljićs aktuelle og kontroversielle tekster som en rød tråd gjennom det hele.

Jelena Kuljić – vokal
Kalle Kalima – gitar
Frank Mobus – gitar
Christian Lillinger – trommer


Dokkhuset, søndag 12. mai kl. 19:00

Earlier Event: May 12
Jazz- og lyrikkmesse i Bakke kirke
Later Event: May 12
Angélique Kidjo