Back to All Events

KUU!

Hipt fra Berlin!

Foto: Wolfgang Siesing

Foto: Wolfgang Siesing

Det er på ingen måte overraskende at nettopp Berlin er arnestedet for dette nyskapende bandet. De senere årene har byen vært en sentral møteplass for kunstnere og musikere fra hele verden, hvor sjangerkrysninger og musikalsk eksperimentering har vært utgangspunktet for en bølge av nye band og musikalske uttrykk.

KUU! har musikere fra Serbia, Finland og Tyskland, og musikken er like grenseoverskridende som bandets geografiske opphav, med elementer fra både rock, elektronika, punk og ny musikk – med skuespiller og vokalist Jelena Kuljićs aktuelle og kontroversielle tekster som en rød tråd gjennom det hele.

Jelena Kuljić – vokal

Kalle Kalima – gitar

Frank Mobus – gitar

Christian Lillinger – trommer

Foto: Wolfgang Siesing

Earlier Event: May 12
Bodil Niska kvartett