Back to All Events

Matrjosjka

Matrjosjka er en ung og nyskapende kvartett fra Trondheim.

Foto: Mir Foto

Foto: Mir Foto

Matrjosjka har spilt på Nasjonal Jazzscene og Dokkhuset, og består av Cecilie Grundt (saxofon), Ingrid Steinkopf (fender Rhodes), Tore Hodneland (gitar) og Åsmund Smidt (trommer). Alle har bakgrunn fra Jazzlinja i Trondheim. Bandet leverer et bunnsolid musikalsk uttrykk, der de leker med mulighetene en besetning uten bass fører meg seg. Her møtes det elektriske i Rhodes og gitar det akustiske i saksofon og trommer i en spennende dynamikk, der konsise temaer kombineres med kompleks rytmikk og leken harmonikk.

Mange av lytterne kan lene seg tilbake og bare nyte musikken, samtidig som de spesielt interesserte kan sitte helt ytterst på stolkanten og bli fôret med intrikate godbiter!

Bandmedlemmene kan også høres i flere andre band som har etablert seg på den unge norske jazzscenen, bl.a. Relling, Cecilie Grundt Quintet, Zenos Mode, ØyvindLAND, BounceAlarm!, Morten Stai - People and Places og Front!Front.

Ceclie Grundt - saxofon
Ingrid Steinkopf - Fender Rhodes
Tore Hodneland - gitar
Åsmund Smidt - trommer


Dokkhuset - Bar Passiar, lørdag 11. mai kl. 17:15

Earlier Event: May 11
Håvard Stubø Quartet
Later Event: May 11
Festkonsert på Dokkhuset