Back to All Events

Jungelen


Jungelen er et bergensbasert klubbkonsept og plateselskap med DJ Simon Alejandro i spissen.

jungelen brasil spesial pressebilde.jpg

Jungelen er et bergensbasert klubbkonsept og plateselskap med DJ Simon Alejandro i spissen. Gjengen trekker jevnlig fullt hus på Landmark i Bergen med særdeles unorsk varme og kok på dansegulvet, gjerne kombinert med unike livebesetninger, som vi i Trondheim sist kunne oppleve med Jungelen 90 på ISFiT og Lokal Klubb i februar. Nå vender Simon & co. tilbake, denne gangen med en eksklusiv festkonsert signert Os Loucos.

Os Loucos, eller på norsk «De gale», er den nye gruppen som er spesielt satt sammen til denne kvelden. I front finner vi den norsk-brasilianske jazzsangeren Gabriela Garrubo, som sammen med en over gjennomsnittet god gjeng bergensmusikere fremfører samba og funk fra 70-tallets Brasil. Forvent dere nyskapende tolkinger av dødelige dansbare låter fra blant andre Milton Nascimento, Emilio Santiago, Jorge Ben og Clara Nunes. Ut i fra Simon Alejandro sin platesamling har Os Loucos valgt ut en unik setlist med noe av det beste brasiliansk musikk har å by på.

GABRIELA GARRUBO - vokal
JONAS HAMRE - saksofon
PABLO TELLEZ - bass
OLE ANDRE FARSTAD - gitar
SIGURD STEINKOPF - trommer/perk

---

dørene åpner kl. 22
live-sett kl. 00
dj-sett før og etter konserten
120 kr,- i døra
id 20

Konserten arrangeres i samarbeid med Lokal Klubb

Earlier Event: May 11
UTSOLGT - Hedvig Mollestad Trio
Later Event: May 12
Maria Bertel / Nina Garcia