Back to All Events

Håvard Stubø Quartet

Norsk-svensk jazzkvartett av ypperste merke!

HSQ.jpg

Håvard Stubø Quartet består av noen av Skandinavias fremste jazzmusikere: Knut Riisnæs - saxofon, Håvard Stubø - gitar, Torbjörn Zetterberg - kontrabass, og Håkon Mjåset Johansen - trommer. Bandets musikk kan beskrives som fengende og melodisk akustisk jazz, inspirert av bl.a. John Scofield, Jim Hall, Wayne Shorter og Eddie Harris. 

Gjennom et stort antall konserter og turneer på flere kontinenter har bandet utviklet et tett samspill og et særegent sound, hovedsaklig basert på komposisjoner av Stubø og Zetterberg. Bandet har gitt ut tre album som alle har fått veldig gode anmeldelser i inn- og utland. Høsten 2018 skal bandet turnere i Skandinavia og spille inn sitt fjerde album. 

Håvard Stubø – gitar
Knut Riisnæs – saxofon
Torbjørn Zetterberg – bass
Håkon Mjåset Johansen - trommer

Earlier Event: May 10
Christine Jensen & Kjellerbandet
Later Event: May 11
Festkonsert på Dokkhuset