Back to All Events

Ole Børud

  • Byscenen 19 Kongens gate Trondheim, Sør-Trøndelag, 7012 Norway (map)

Vestkystpopens fremste norske ambassadør!

Foto: Christoffer Krook

Foto: Christoffer Krook

Vi lever i en tid hvor den sjelfulle, funky siden av svunne tiårs westcoast-pop (tenk Steely Dan, Michael McDonald og Doobie Brothers) har fått en voldsom renessanse blant hipstere og andre trendbevisste unge musikkfans, i en ironisk innpakning under banneret «yacht rock». Men pussig nok ser få av disse ut til å ha registrert at en av verdens fremste utøvere av denne musikkformen i samtiden, er norsk. Kanskje er det fordi ironi er et fullstendig fremmed begrep om man skal beskrive musikken til Ole Børud. Og gudskjelov for det!

Som gitarist og arrangør tilhører han eliten av landets live- og sessionmusikere, med samarbeid med artister som Torunn Eriksen, Sofian og Oslo Gospel Choir, for ikke å snakke om hans bidrag til «Fly Away» (2009) - et internasjonalt tributealbum til David Foster, hvor Børud sto «skulder mot skulder» med bidragsytere som Bill Champlin og Mike Landau. 

Med nytt album under armen, kan vi se frem til Ole Børud med band og hornseksjon på Byscenen 10. mai. Med ferskt materiale, og kanskje ENDA litt mer spilleglede enn vanlig? Kjenn din besøkelsestid, og legg igjen det ironiske gliset hjemme.

Ole Børud – vokal og gitar
Frode Mangen – keyboard
Markus Lillehaug Johnsen – gitar
Lars Erik Dale – bass
Ruben Dalen – trommer
Jens Petter Antonsen – trompet
Christian Jaksjø – trombone
Magnus Bakken - saxofon


Byscenen, fredag 10. mai kl. 21:00

Earlier Event: May 10
ADHD
Later Event: May 10
Christine Jensen & Kjellerbandet