Back to All Events

JazzExpo: Natalie Sandtorv

De siste årene har Natalie Sandtorv etablert seg som et av de råeste artistene å se live!

Foto: Kristin Støylen

Foto: Kristin Støylen

Med store produksjoner, suggererende riff, drivende grooves, magiske atmosfærer og mektig vokal har Natalie Sandtorv trollbundet publikum på både klubbscenen og på festivaler som Jugendfest, Moldejazz, Trondheim Calling, Canal Street.

I 2017 kom debutalbumet “Freedom Nation” som mottok fantastisk tilbakemelding fra presse, og i 2019 kommer oppfølgeren “Heart Echoes” på selveste Jazzland Recordings. De siste to årene har bandet turnert Europa med godt over 40 konserter, og har gjort samarbeid og bestillingsverk med trompetist Nils Petter Molvær.

Natalie Sandtorv - vokal, gonger
Jonas Hamre - saxofon, elektronikk
Eirik Havnes - gitar
Martin Vinje - synth, piano
Ole Mofjell - trommer


Dokkhuset, fredag 10. mai kl. 15:20

Earlier Event: May 10
JazzExpo: Sondre Ferstad Ensemble
Later Event: May 10
Trøen/Arnesen Kvartett