Back to All Events

I LIKE TO SLEEP

  • Dokkhuset - Bar Passiar (map)

Ung og energisk Trondheimstrio

Foto: Juliane Schültz

Foto: Juliane Schültz

I LIKE TO SLEEP er en ung og energisk Trondheimstrio som har holdt på siden høsten 2015. På bakgrunn av musikernes felles interesse for det moderne Trondheimsjazzuttrykket, (fri)improvisasjon og 60/70-talls jazz og progrock, ble I LIKE TO SLEEP startet med den nokså utradisjonelle besetningen, trommer, barytongitar og vibrafon. Med utstrakt improvisasjon, tunge riff, frie og melodiøse partier, uttrykker ILTS en ny retning innenfor den moderne jazzen, gjerne referert til som powerjazz. Bak seg har bandet en lang rekke konserter, blant annet som support for Motorpsycho, og deres debutplate BEDMONSTER har mottatt en rekke gode omtaler i Europa og Canada i tillegg til her hjemme.

Amund Storløkken Åse - vibrafon
Nicolas Leirtrø - barytongitar
Øyvind Leite - trommer


Dokkhuset - Bar Passiar, fredag 10. mai kl. 13:45

Earlier Event: May 9
Jam-session
Later Event: May 10
FOKUS: Christine Jensen