Back to All Events

Kurt Elling Sings Christmas

Jazzfest Exclusive: Kurt Elling - The Beautiful Day - Kurt Elling Sings Christmas

Foto: Anna Webber

Foto: Anna Webber

Grammy-vinner Kurt Elling er blant verdens fremste jazzvokalister. Han har vunnet Down Beat-avstemningen fjorten år på rad, og ble kåret til "Male Singer of the Year" av Jazz Journalists Association åtte ganger i samme periode. Hvert av Ellings ti album har blitt nominert til Grammy. 

Ellings fyldige baryton spenner over fire oktaver og han har en forbløffende teknikk. Hans repertoar inkluderer originale komposisjoner og moderne tolkninger av standarder, og denne gangen får vi høre et repertoar tilknyttet julen.

The New York Times skrev "Elling er den fremste mannlige vokalisten av vår tid." Washington Post la til: "Siden midten av 1990-tallet har ingen sanger i jazz vært så dristig, dynamisk eller interessant som Kurt Elling. 

Mange mener at Kurt Elling spilte "årets jazzkonsert" da han gjestet Jazzfest i 2013. Denne gangen presenterer vi vokaljazzmesteren i Jazzfest Exclusive-serien. 

Velkommen til nok et høst eksklusivt møte med – ja, kanskje den fremste mannlige jazzvokalisten i vår tid.

Kurt Elling - vokal, John McLean - gitar, Clark Sommers - bass, Stu Mindeman - piano/orgel, Christian Euman - trommer, Marquis Hill - trompet

Begrenset antall sitteplasser. Aldersgrense 20 år. Vi praktiserer vergeskjema.