Back to All Events

Solveig Slettahjell 

Dobbelkonsert med Henning Sommerro & Gunnar A. Berg

Solveig Slettahjell trenger knapt noen presentasjon. Hun er en av våre fremste og mest anerkjente sangerinner og har gjennom snart tjue år som plateartist satt tydelige spor hos både publikum og presse over hele verden.

Solveig Slettahjell.jpg

Hun er på god vei til å bli allemannseie i norsk musikkliv, og synger for et stadig voksende publikum. Som få andre greier Solveig å gjøre alt hun synger til sitt eget. Om det er originalkomposisjoner, popklassikere, viser, gamle spirituals eller julesanger er hennes stemme en krystallklar og personlig avsender. 

Solveig Slettahjell - vokal og piano, Pål Hausken - trommer

Vår Frue kirke, lørdag 12. mai. kl. 21.00. 
Dobbelkonsert med Henning Sommerro & Gunnar Andreas Berg.
 

Later Event: May 12
S. Møller: Beats & Big Band