Back to All Events

Relling

  • Scene #30 42 Kjøpmannsgata Trondheim, Sør-Trøndelag, 7010 Norway (map)

Ærlige tekster og fengende melodier ført i pennen av vokalist Harald Relling Nielsen!

Relling.jpg

Relling er en kvartett som gjorde sin debutkonsert høsten 2017 på Trondheim Jazzforum. Bandet har utspring fra Jazzlinja ved NTNU i Trondheim, der tre av medlemmene fortsatt holder til. Vokalist og låtskriver Harald Relling Nielsen skriver låter som spenner fra det sarte og lavmælte til det eksplosive og energiske. Besetningen vokal, orgel, gitar og trommer plasserer bandet i et særegent jazz-landskap, og bandet kombinerer rytmiske og tonale finesser med ærlige tekster og fengende melodier.

Harald Relling Nielsen – vokal, Vegard Lien Bjerkan – Hammond B3, synth. Tore Hodneland – gitar, Åsmund Mattias Smidt – trommer.

Lørdag 12. mai kl. 21.00 på Scene #30 (Olavshallen)

Earlier Event: May 12
Miss Tati