Back to All Events

Jazzfest UTE - gratis familiedag i Dokkparken

Jazzfest Ute Fredag_01.jpg

I år som i tidligere år slår vi leir i Dokkparken og arrangerer Jazzfest UTE. På lørdag ønsker vi familier og barn i alle aldre velkommen til en dag hvor de unge og lovende musikerne står på scene. Dagen starter med Midtnorsk Ungdomsstorband og den Spellemannsnominerte komponisten og bassisten Bjørn Marius Hegge. Vi får også besøk av det unge lovende bandet Pangea fra Ole Vig Videregående skole, før vi avslutter dagen med jazzvokalistene i Young Voices og Håvar Brennhagen.

Program for dagen:

12.00 Midtnorsk Ungdomsstorband

13.15 Pangea

14.00 Young Voices

 

 Midtnorsk Ungdomsstorband er Midtnorsk Jazzsenter sitt talentutviklende ensemble som har som mål å fremme unge fremadstormende vokalister og instrumentalister fra Midt- Norge (16-20 år) i en improvisasjon og samspillsituasjon.   Denne dagen har de invitert med seg den Spellemannsnominerte komponisten og bassisten Bjørn Marius Hegge til å lage et helt nytt verk, som får en av sine aller første fremførelser denne dagen. Det blir lekende og humoristisk musikk igjennom et knippe sangbare komposisjoner. 

Midtnorsk Ungdomsstorband er Midtnorsk Jazzsenter sitt talentutviklende ensemble som har som mål å fremme unge fremadstormende vokalister og instrumentalister fra Midt- Norge (16-20 år) i en improvisasjon og samspillsituasjon. 

Denne dagen har de invitert med seg den Spellemannsnominerte komponisten og bassisten Bjørn Marius Hegge til å lage et helt nytt verk, som får en av sine aller første fremførelser denne dagen. Det blir lekende og humoristisk musikk igjennom et knippe sangbare komposisjoner. 

 Pangea er en jazz/Rock-kvintett som ble opprettet høsten 2017. De spiller egenkomponert musikk og covret musikk. I fjor hadde de en rekke private og offentlige spilleoppdrag både i Norge og i Sverige, blant annet Julejazzen i Trondheim og ett oppdrag på Copperhill Hotel i Åre. Bandet består av 5 unge gutter som går på musikklinja ved Ole Vig Videregående skole.

Pangea er en jazz/Rock-kvintett som ble opprettet høsten 2017. De spiller egenkomponert musikk og covret musikk. I fjor hadde de en rekke private og offentlige spilleoppdrag både i Norge og i Sverige, blant annet Julejazzen i Trondheim og ett oppdrag på Copperhill Hotel i Åre. Bandet består av 5 unge gutter som går på musikklinja ved Ole Vig Videregående skole.

 Young Voices er et vokalensemble for ungdom fra hele Midt-Norge med base i Trondheim som har lyst til å lære mer om eksperimenterende stemmebruk og improvisasjon. Jazzsjangeren er ledende, men de jobber med mange sjangre fra tradisjonelle vokaljazzarrangementer til nyskrevet musikk og eksperimenterende vokal-improvisasjon.   På Jazzfest vil dere få høre sangernes egne komposisjoner i full blomst- de slippes samtidig også digitalt. For anledningen har de fått med seg Håvar Brennhagen fra Stange som gjest. 

Young Voices er et vokalensemble for ungdom fra hele Midt-Norge med base i Trondheim som har lyst til å lære mer om eksperimenterende stemmebruk og improvisasjon. Jazzsjangeren er ledende, men de jobber med mange sjangre fra tradisjonelle vokaljazzarrangementer til nyskrevet musikk og eksperimenterende vokal-improvisasjon. 

På Jazzfest vil dere få høre sangernes egne komposisjoner i full blomst- de slippes samtidig også digitalt. For anledningen har de fått med seg Håvar Brennhagen fra Stange som gjest. 

Earlier Event: May 11
Stroboskop