Back to All Events

Henning Sommerro & Gunnar Andreas Berg

Første gang Henning og Gunnar Andreas samarbeidet med den sjeldne kombinasjonen kirkeorgelet og elektrisk gitar var i 1982 i Oslo konserthus under utdelingen av Dagbladets Kulturstipend. Senere har de hatt en rekke opptredener.

Skjermbilde 2018-01-31 kl. 07.41.32.png

Men først i 2008 bestemte de seg for å gjøre ei innspilling sammen, noe som resulterte i CD-en ”Two We Go”. En CD full av musikalske høydepunkter. Det meste av repertoaret er egenkomponert, med unntakt av noen Beatles-klassikere. Det er første gang duoen spiller full konsert, noe som er på høy tid.

Vår frue kirke, lørdag 12. mai. kl. 21.00. Dobbelkonsert med Solveig Slettahjell.

Earlier Event: May 12
Solveig Slettahjell 
Later Event: May 12
S. Møller: Beats & Big Band