Back to All Events

Henning Sommerro & Gunnar Andreas Berg

Dobbelkonsert med Solveig Slettahjell.

Vi gleder oss til en sjelden konsert med to trønderske mestere innen hvert sitt felt.

Skjermbilde 2018-01-31 kl. 07.41.32.png

Første gang Henning og Gunnar Andreas samarbeidet med den sjeldne kombinasjonen kirkeorgelet og elektrisk gitar var i 1982 i Oslo konserthus under utdelingen av Dagbladets Kulturstipend. Senere har de hatt en rekke opptredener.
Men først i 2008 bestemte de seg for å gjøre ei innspilling sammen, noe som resulterte i CD-en ”Two We Go”. En CD full av musikalske høydepunkter. Det meste av repertoaret er egenkomponert, med unntakt av noen Beatles-klassikere. Det er første gang duoen spiller full konsert, noe som er på høy tid.

Henning Sommerro - orgel, Gunnar A. Berg - gitar

Vår frue kirke, lørdag 12. mai. kl. 21.00.

Dobbelkonsert med Solveig Slettahjell.

Earlier Event: May 12
Relling
Later Event: May 12
Solveig Slettahjell