Back to All Events

Gustav E. Holmqvist & NTNU Jazzensemble vs Otto Nielsen

Otto Nielsen er et kjent og kjært navn for de fleste trondhjemmere.

Med melodier som Bakklajnnets vakre Maja, Hajnnhojnn i bajnn og Litjvisa mi har han sunget seg langt inn i den trønderske (og norske) folkesjela.

Pressbild jazzfest - Gustav Erlandsson Holmqvist 3.jpg

På Dokkhuset 12. mai presenterer tidligere Jazzlinje-student Gustav Erlandsson Holmqvist sine rykende ferske arrangementer av et utvalg av Nielsens rike visesang-skatt, fremført av Trondheims eget NTNU Jazzensemble, som består av nåværende studenter ved Jazzlinja på NTNU.

Gustav E. Holmqvist - arrangør, vokal og munnspill, Ingrid Malmén - vokal, Tim Ewé Jensen - trompet, Cecilie Grundt - saxofon, Malin Dahl Ødegård - vokal, Vebjørn Mamen - vokal, Erlend Kongtorp - saxofon, Magnus Skaug - gitar, Georgia Wartel Collins - bass, Ilmari Heikinheimo - trommer, Petter Dalane - piano

Lørdag 12. mai kl. 18.00 på Dokkhuset

Earlier Event: May 12
Paulsberg/Alterhaug/Arnesen/Rønning
Later Event: May 12
David Skinner