Back to All Events

Paulsberg/Alterhaug/Arnesen/Rønning

  • Broen Bar 1 Havnegata Trondheim, Sør-Trøndelag, 7010 Norway (map)

Hanna Paulsberg i tett samspill med lokalt komp!

Foto: Johannes Selvaag

Foto: Johannes Selvaag

Med en felles forkjærlighet til den amerikanske jazztradisjonen, vil dette knallsterke bandet satt sammen for anledningen, spille sine favoritter fra standardrepertoaret. Hanna Paulsberg er en av Norges fremste unge saxofonister. Hun er kjent for mange gjennom sitt eget band Hanna Paulsberg Concept, i tillegg til trioen Gurls i samspill med Rohey Taalah og Ellen Andrea Wang, og hun er også å høre i Trondheim Jazzorkester & Chick Corea tidligere under Jazzfest-uka. 

Hanna Paulsberg - saxofon, Bjørn Alterhaug - bass, Magne Arnesen - piano, Truls Rønning - trommer

Gratis inngang. Billetten er betalt av Scandic Nidelven Hotell. 

Lørdag 12. mai kl. 16.00 på Broen Bar, Scandic Nidelven.