Back to All Events

Vegard Bjerkan «Narduc» m/ Ola Kvernberg

  • Verkstedhallen 29 Strandveien Trondheim, Sør-Trøndelag, 7042 Norway (map)

Pianisten og komponisten Vegard Bjerkan stiller med rykende ferskt bandprosjekt!

Foto: Peter Gannushkin

Foto: Peter Gannushkin

Mottaker av Geir Digernes minnepris i 2017, pianisten Vegard Bjerkan, kvitterer med en konsert inneholdende rykende ferskt materiale under årets Jazzfest. Med seg på laget har han fått strengemagikeren Ola Kvernberg, i tillegg til Hallvard Gaardløs på bass og Kim Christer Hylland på trommer. For et band! Musikerne eksperimenterer med en mørk blanding av electronica, rock og moderne jazz, og musikken er er et resultat av Vegard Bjerkans store interesse for elektroniske instrumenter. Musikken beveger seg gjennom dype lydbilder, med forførende riff og rytmer.

Vegard Bjerkan - synth & Hammondorgel, Ola Kvernberg - fele, Hallvard Gaardløs - bass, Kim Christer Hylland - trommer

Fredag 11. mai kl. 20.00 på Verkstedhallen.

Earlier Event: May 11
Cécile McLorin Salvant
Later Event: May 11
Ronnie Jacobsen